Connie fik arbejdsglæden igen

Onsdag, 13. juli 2011
af Redaktion
th.
Læs her, hvorfor Connie mener, at Anita er Danmarks bedste kollega
Connie
Connie

I Familie Journals serie, hvor vi vil udpege Danmarks bedste kollega, præsenterer vi Anita Odgaard fra Holbæk, som er blevet indstillet af Connie Hansen.
Begge arbejder i hjemmeplejen og indtil for 11 år siden, da Connie kom ind i Anitas gruppe, havde hun i lang tid været rigtig ked af sit arbejde.
Hver dag havde været en kamp for hende og hun havde mest lyst til at kvitte sit job.
Men Anita fik Connie ind i fællesskabet, og hun gav hende både arbejds-og livsglæden tilbage igen.
Derfor mener Connie absolut, at Anita fortjener titlen som Danmarks bedste kollega.

Danmarks bedste kollega

Hjælp os med at finde Danmarks bedste kollega
Vi er helt sikre på, at der landet over på store og små arbejdspladser findes mennesker, som kan fortjene betegnelsen "en god kollega". Kender du sådan en person, så skriv og fortæl det til Familie Journal. Midt i august, udpeges den bedste kollega. Familie Journals læsere er selv "dommere", idet afstemningen kommer til at foregå på familiejournal.dk. Kender du en person, du gerne vil indstille til titlen, så skriv et brev med dit eget og vedkommendes navn og selvfølgelig en begrundelse for indstillingen. Skriv til kollega@familiejournal.dk.

Vind en rejse
Der er en skøn rejse på højkant både til den person, som udpeges til titlen, og til ham eller hende, som har sendt indstillingen. Hver især får en rejse for to personer med Star Tours en uge i september til et af rejsemålene, Mallorca, Gran Canaria, Alanya, Cypern, Kreta og Algarvekysten.

Læs også:

Brian gav sin ene nyre til sin kollega

Megastjerne med muskelsvind

Født uden venstre arm