Sød hilsen fra mor

Søndag, 3. juni 2012
af Greta Johannsen
Tre unge, idérige mænd fra Kolding ved, at det bedste i verden er en gave fra mor. Derfor har de opfundet gaven, du ikke kan leve uden
Foto: Jesper Kristensen
Foto: Jesper Kristensen

"Hvad ville mor sige til det her", er en tanke, der strejfer de tre unge mænd, Christian Sindberg, Kristian Viese Madsen og Christian Olesen flere gange om dagen. Det er ikke fordi, de er særlig morsyge og forkælede, men fordi de tre har startet en forretning, der i allerhøjeste grad er skabt for bekymrede mødre - og fædre.

Framor.dk
Det er et firma for alle os, hvis sønner og døtre er flyttet hjemmefra. Vi er - næsten - sikre på, at de kære små nu må nøjes med leverpostej på dåse og udkogt spaghetti, og hvad gør vi så?
Når de kommer hjem på besøg, kan vi stopfodre dem og give dem mad med hjem. Hvis de voksne børn ikke kommer hjem så tit, kan vi sende de små pus en pakke med lige præcis de ting, vi synes, børnene har brug for. Vi kan også overgive den praktiske opgave med at sende pakkerne til de tre unge mænd, der har skabt hjemmesidefirmaet "Framor.dk".

FRAMOR.DK

Du kan bestille alle mulige slags pakker hos "Framor.dk". Lige fra de hverdagsagtige havregryn og vitaminpiller til "Lille-nørd-gaven". Du kan også vælge selv at sammensætte din pakke. Pakkerne ligger i alle prislejer. Se mere på Framor.dk.

Uden for landets grænser
Her kan man gå ind på sin egen computer med en kaffekop ved hånden og bestille "Tak mor"-pakken, "Mor kommer på besøg"-pakken, "Soldaterpakken" eller en af de andre pakkemuligheder, der alle sammen indeholder lige præcis det, den unge har brug for.
Oven i købet kan mor sende en personlig hilsen med pakken - og hvis ikke hun gør det, lægger drengene hovederne i blød og finder selv på en hilsen.


Mors dag?

Drengene startede deres hjemmeside sidste sommer, og til sankthans sendte de den første pakke af sted.
- Pakkerne sender vi fra posthuset i takt med, de bliver bestilt. Op til jul havde vi kalendergaver, og som noget nyt har vi også "Gaven til den udsendte soldat", fordi vi fik en god kontakt til Forsvaret, så vi kunne få pakkerne billigt af sted til både Afghanistan, Kosovo og Irak.
Lige nu er "Eksamens-anti-stress"-pakken aktuel, og bagefter er det nok tid til at bruge "Mor kommer på besøg"-pakken, så der kan være rent, når mor kommer, men hvordan er det egentlig: Husker drengene selv at give deres mødre en gave en gang imellem?
- Vi er vældig gode til at huske mors dag, mener de alle tre. Og hvis det skulle glippe, skal Christians mor, Lone, nok huske dem på det.

Besøg også facebook-siden "Jeg elsker mor"

Læs også:
Mine børn skal ikke være uden en mor
Jeg følte mig som en dårlig mor