90-årig krigsveteran mindes om sin store kærlighed

Fredag, 6. marts 2015
af Redaktionen, foto: ALL Over Press
Under Anden Verdenskrig skrev Bill adskillige kærlighedsbreve til sin elskede, og han bliver noget overrasket, da et af dem pludselig dukker op.

Den amerikanske krigsveteran, 90-årige Bill Moore, fik sig en kæmpe overraskelse, da han en dag blev forenet med et kærlighedsbrev, han selv var afsenderen på under Anden Verdenskrig.

Læs også: 1920'erne var både sunde og grønne

Brevet er over 70 år gammelt, og i den meget rørende video nedenfor, fortæller den ældre herre tårevædet, at han jo aldrig havde drømt om at se dette brev igen.

Hans livs kærlighed

At brevet betyder så meget for krigsveteranen Bill har nok noget at gøre med, at modtageren af brevet var hans livs kærlighed, Bernadean.

Bill havde forelsket sig i Bernadean, inden han som 20-årig drog i krig.

- Jeg vidste, jeg ville giftes med hende, så hver en chance, vi fik for at kommunikere, var fantastisk. Jeg vidste jo ikke, hvornår og om jeg ville se hende igen, siger Bill i et interview til ABC7.

Griner af sig selv

Brevet blev fundet i et pladedecover, og kvinden, der fandt det, var altså så sød at opspore forfatteren Bill. For ham er det skrevne ord bare endnu et symbol på den stærke kærlighed, han følte til Bernadean, som han blev gift med.

De levede i et lykkeligt ægteskab i 65 år, men for fem år siden døde Bills store kærlighed, hvorfor brevet har ekstra stor betydning. Dog kan han godt gennem tårerne grine lidt af sine romantiske fraser fra dengang:

- "Du er så dejlig darling, at jeg ofte spekulerer over, hvordan jeg kan være så heldig, at du er min," læser Bill op.

Test dig selv: Er du dus med Morten Korch?

Se den rørende video her:



Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.