Opskrifter

Havregrynskugler

Mandag, 20. december 2010 Opskrift: Helle Brønnum Carlsen Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Havregrynskugler er en rigtig lækker dessert der samtidig er ganske nem at lave. Havregrynskugler er en dessert, der nydes af ung som gammel. Det er derfor den perfekte dessert at lave med børnene eller børnebørnene.

Det skal du bruge til havregrynskugler:

(30 stk. havregrynskugler)
60 g smør
1½ dl grovvalset havregryn
½ dl hakkede hasselnødder
Ca. ½ dl flormelis
1½ spsk. kakao
Kornene fra ½ vaniljestang
2 spsk. stærk espressokaffe el. kold kakao
Evt. lidt piskefløde
Ca. 1 dl kokosmel til at trille kuglerne i

Prøv også: Havregrynskugler og daddelguf

Sådan laver du havregrynskugler

Alle ingredienserne, undtagen kokosmel, blandes grundigt sammen.

Konsistensen på havregrynskuglerne kan justeres med lidt kokosmel, så du får det ønskede resultat.

Når du har fundet den rette konsitens trilles overfladen af havregrynskuglerne i kokosmel.

Herefter stiller du havregrynskuglerne køligt indtil du er klar til at spise dem.

Prøv også: Pebernødder