Opskrifter

Juledrøm

Lørdag, 20. december 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Prøv en lækker jule-drømmekage

Opskrift på juledrøm

4 æg
300 g sukker
250 g mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kanel
2 dl mælk
50 g smør
Skal og saft fra ½ citron

Glasur:
90 g smør
½ dl mælk
100 g kokosmel
200 g farin
½ appelsin

Populært til jul

Flæskesteg med rødkålssalat og brunede kartofler Ris à la mande - 3 gode opskrifter Finskbrød

Sådan laver du juledrømmekagen

Del æggene i blommer og hvider. Pisk halvdelen af sukkeret
lyst og luftigt med æggeblommerne, det tager ca. 5 min. Tilsæt
vaniljeekstrakten.

Pisk æggehviderne stive og tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen og pisk, til massen er meget stiv. Fold den i æggeblommerne sammen med sigtet mel og majsstivelse.

Rør, til dejen er glat. Kom den i en sprøjtepose med tylle og afsæt toppe på plader med bagepapir. Drys med hasselnøddeflager.

Bag ved 170° i 25 min., til kagerne er gyldne og sprøde. Kagerne kan gemmes i en lufttæt dåse i flere uger.


Er du også vild med jul? Så vær med i vores Facebook-gruppe JUL - mad, pynt og ideer HER!