Bedstefars skæg
Bedstefars skæg - Foto: Jette M. Vesterager

Bedstefars skæg - ingredienser: 
125 g sukker
125 g smør
4 æggeblommer
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1½ dl mælk

Fyld:
1½ dl abrikosmarmelade el. jordbærsyltetøj (hvad du bedst kan lide)

Top:
4 æggehvider
250 g sukker


Rør smør og sukker blødt og luftigt. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Fold mel og bagepulver i skiftevis med mælk. Hæld i foret bradepande (ca. 30 x 40 cm) og bag i 15 min. ved 170°. Smør forsigtigt marmeladen over. Pisk hviderne halvstive og pisk så sejt med sukkeret tilsat ad 4-5 omgange. Smør på som top og bag færdig ved samme temperatur i 15-20 min. mere.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels



Prøv også...

Drømmekage fra Brovst                         Nøddekage med chokolade

 

  • 14. maj 2014 - kl. 19:54
    Virkelig lækker, meget blød og sød! :)
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+