Opskrifter

Boller og store kager

Mandag, 6. oktober 2008af Redaktion
Boller og bradepandekager er der altid god afsætning på, ikke mindst, hvis der er børn inde i billedet.


Hvor mange mødre og fædre har ikke prøvet at stå i sidste øjeblik og skulle finde på noget, når skolebarnet skal medbringe kage til mange?
Klik på billederne herunder, og du får tre gode opskrifter - og der er endnu flere at hente i det tillæg, der følger med Familie Journal i denne uge...





TIP
Boller lavet på gærdej kan fryses ubagte. Bollerne skal blot være formet og færdighævede før frysning. Bollerne tøs let op og bages i en meget varm ovn (225°-250°) på næstnederste rille.




Pizzaboller


Svenske kanelboller


Guf guf kage

TIP
Forskellige ovne varmer forskelligt. Man bør derfor altid tjekke, om kagen er færdigbagt, ved at prikke i kagens centrum med en kødnål el. træpind. Hvis der hænger kagedej ved nålen, er kagen ikke færdig, og bagetiden bør forlænges.