Opskrifter

Alt i en-boller

Fredag, 7. maj 2010af Redaktion
Lige til at snuppe med i farten på de travle dage

(16 stk.)

25 g gær
5 dl mælk
2 tsk. salt
1 spsk. sukker
150 g kogt skinke i strimler
50 g hakkede oliven
150 g rugmel
500 g hvedemel
4 kogte æg
8 blommetomater
Olie til pensling


Lun mælken og rør gæren ud heri. Rør sukker, salt, skinke, oliven og rugmel i. Tilsæt hvedemelet og ælt dejen godt igennem. Dæk dejen til med et viskestykke og lad den hæve i ca. 45 min. et lunt sted. Slå dejen ned og del den i 16 portioner. Tryk dejportionerne flade og kom et kvart æg og en halv tomat på hver. Saml dejen om fyldet, sæt bollerne på en bageplade og pensl med olie.
Bag bollerne midt i ovnen ved 175° i 15 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Mere du kan tage med på farten...
Minihotdogs
Sunde pakker med rejer
Amerikansk sandwich