Opskrifter

Guldkage

Søndag, 6. november 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Lily Larsen fra Aalborg. Se hendes opskrift på guldkage her

65 g smør
120 g sukker
3 æg
2 tsk. bagepulver
100 g mel
½ dl Cheasy Fraiche
180 g sukker
2 dl piskefløde
100 g mørk chokolade

Pynt
Chokoladespåner
Spiseligt guldstøv

Rør smør og sukker sammen, del æggene og tilsæt blommerne en ad gangen. Bland bagepulver og mel og rør det i sammen med Cheasy Fraiche. Fordel dejen i to smurte 24 cm springforme, pisk hviderne stive med sukkeret og fordel dem over dejen.
Bag kagerne ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Pisk fløden til skum, hak chokoladen og vend den i. Læg kagebundene sammen med flødeskummet, pynt med chokoladespåner og evt. guldstøv og server.

Bageopskrift: Lily Larsen

HOLD MADEN FRISK

Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her

Find flere opskrifter her...
Chokoladekage med lavendel
Safrankage med pærer
Nøddekage












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop