Chokoladekage
Foto: John Bendtsen

Ingredienser til chokoladekage

(4-6 stk.)

2 æg
150 g sukker
100 g smør
50 g hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
3 spsk. kakao
100 g chokolade

Top
150 g marshmallows (hvide)
60 g sirup
1 spsk. olie
75 g peanut
Mørk, smeltet chokolade

Sådan gør du
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak chokoladen. Bland mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao og den hakkede chokolade og rør det i æggemassen sammen med smørret. Kom dejen i en springform eller sekskantet form, der er foret med bagepapir, og bag kagen ved 170° i ca. 40 min. Lad den afkøle i formen. Smelt marshmallows med olie og sirup til en jævn masse og kom peanutsene i. Hæld massen over den let afkølede kage og afkøl. Tag kagen ud af formen, skær den evt. til, hvis du vil have den kantet. Hæld den smeltede chokolade over.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Chokoladekager med brombærcreme
Chokoladekage med lavendel

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Seneste nyt

Familie Journal - Spilleklub
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+