Opskrifter

Rabarbermuffins med chokolade

Mandag, 1. juli 2013af Redaktionen
Fine sommermuffins!

Ingredienser til rabarbermuffins med chokolade

(10-14 stk.)

200 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
1 usprøjtet appelsin
125 g kold marcipan
250 g mel
2 tsk. bagepulver
200 g snittede rabarber
3 spsk. sukker
75 g hvid chokolade

Pynt
Rabarberstrimler
Sukker

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til rabarbermuffins med chokolade

Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Riv appelsinskal og marcipan og rør det i dejen sammen med mel og bagepulver. Fordel den i 12-14 muffinsforme. Bland rabarber, sukker og hakket chokolade og drys blandingen over dejen. Bag kagerne ved 175° på midterrillen ca. 30 min. Lad dem køle på en rist. Pynt: Skræl 1-2 rabarber tyndt med kartoffelskræller og vend strimlerne i sukker.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Find flere opskrifter her...
Rabarberkage med kardemommemarengs
Jordbærtærte med mazarinbund

Mere med rabarber


Arme riddere med
rabarber og creme

Rabarbermuffins
med chokolade

Rabarberkage med
kardemommemarengs

Rabarber-ingefærpie

Rabarbergrød

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop