Opskrifter

Knepkager

Torsdag, 7. november 2013af Redaktionen
Kagerne har fået navnet efter den lyd, det giver, når man bider i kagen.

Ingredienser til knepkager

(100 stk.)

300 g fedt
2 dl fløde
200 g rugmel
300 g hvedemel
300 g sukker
100 g valsede byggryn
1 tsk. kanel
½ tsk. nelliker
½ tsk. kardemomme
Sirup

Fremgangsmåde til knepkager

Smelt fedtet, tilsæt fløden og rør rugmel, hvedemel, sukker, byggryn og krydderier i. Ælt dejen godt igennem, rul den ud i 2 mm's tykkelse og skær den i ud 4 x 6 cm store kager. Læg kagerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og bag dem ved 200° i 10 min. Servér kagerne smurt med et tyndt lag sirup.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Fedtkager
Striftorte


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop