Opskrift på chokoladekage

Ingredienser til chokoladekage

(Ca. 10 stk.)

200 g smør
100 g mørk chokolade
2 æg
120 g sukker
180 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker

Glasur
2 spsk. pulverkaffe
1 spsk. kogende vand
50 g smør
100 g mørk chokolade

Pynt
Krymmel el. kokos

Fremgagsmåde til chokoladekage

Smelt smør og chokolade over vandbad eller ved meget lav temperatur under omrøring. Pisk æg og sukker til en luftig masse. Vend den i den smeltede chokolade. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker og rør det i ægge-chokolademassen lidt ad gangen. Kom dejen i en smurt springform på 1½ l. Bag kagen nederst i ovnen ved 175° i ca. 40 min. Afkøl kagen. Rør kaffepulveret ud i det kogende vand, kom smør og chokolde i og smelt det ved svag varme. Fordel glasuren over kagen og drys med krymmel.

Lidt flødeskum og bær understreger smagen af den skønne chokolade.


Fristende cheesecakes!

Er du også vild med ostekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se opskrifter på cheesecake her >>

Find flere opskrifter her...
Hasselnøddemuffins
Chokoladekage med mandler

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Ingen billeder fundet.

Seneste nyt

Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+