Opskrifter

Brownie opskrift med citroncreme

Mandag, 31. marts 2014af Redaktionen
En ny og lækker variant af den populære brownie med citrontopping

En god brownie går man aldrig galt i byen med. Brownie er en tæt chokoladekage, som gerne må være lidt svampet indeni.

Denne brownie-opskrift har fået et ekstra lag lækkerhed med en dejlig topping af citroncreme. Den syrlige citronsmag står i perfekt kontrast til den fyldige chokoladekage.

God fornøjelse med din nye favorit brownie opskrift!

Ingredienser til brownie opskrift med citroncreme

(30 stk.)

175 g smør
25 g kakao
250 sukker
2 æg
150 g mel

Topping
125 g neutral flødeost
125 kvark
3 spsk. sukker
1 æg
1 usprøjtet citron

Fremgangsmåde til brownie opskrift med citroncreme

Smelt smørret, tag det af varmen og rør kakao og sukker i. Pisk æggene, rør mel og kakaoblandingen i. Hæld dejen i en beklædt form på 20 x 30 cm. Pisk flødeost, kvark og æg sammen, tilsæt fintrevet citronskal fra ½-1citron. Fordel blandingen over kagen og rør let med en ske, så det fordeler sig. Bag kagen midt i ovnen ved 180º i 35-40 min., tjek med en kødnål, om den er gennembagt. Afkøl kagen og skær den i firkanter.


Fristende cheesecakes!

Er du også vild med ostekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se opskrifter på cheesecake her >>

Find flere opskrifter her...
Cheesecake med karamel
Cupcakes med nutellatopping


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop