Opskrifter

Chokoladetoppe

Onsdag, 20. august 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Hjemmebag er altid hyggeligt - disse chokoladetoppe er super, hvis der skal være lidt lækkert til kaffen

Opskrift på chokoladetoppe

(ca. 25 stk.)

Bunde
2½ æggehvider
250 g marcipan

Fyld
1 dl piskefløde
2 spsk. smør
175 g mørk chokolade 70 %
Evt. ½-1 spsk. kaffe- el. orangelikør

Overtræk
175 g mørk chokolade
1 spsk. smør

Vild med kager

Hvis du - ligesom os - elsker kage, så vær med i vores kageunivers 'Jeg elsker kage' på Facebook - se mere her

Pisk æggehviderne til skum. Riv marcipanen og vend den i æggehviderne. Sæt dejen i ca. 25 små toppe på bagepapir. Bag bundene ved 175° i ca. 10 min. og lad dem køle af. Kog fløde og smør op, tag det af varmen, rør den hakkede chokolade i og rør, til den er smeltet. Rør evt. likør i. Lad det køle af. Hæld massen i en plastpose, klip lidt af det ene hjørne og sæt små toppe på kagebundene. Stil kagerne på køl. Smelt chokolade og smør og rør chokoladen glat, dyp kagerne i chokoladen og sæt dem på bagepapir.



Har du mere lyst til muffins? Se vores store galleri med opskrifter på massevis af muffins her




Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.