Opskrifter

Baconboller

Lørdag, 18. oktober 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Bag nemme og lækre madboller med bacon og skalotteløg

Opskrift på baconboller

(12 stk.)

100 g bacon
1 skalotteløg
50 g smør
200 g flødeost
2 dl mælk
1 æg
350 g mel
2½ tsk. bagepulver
2 spsk. hakket persille

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Karrysuppe med kylling Kopkager

Fremgangsmåden til baconbollerne

Skær bacon i tern og hak løget. Rist baconternene i smørret, til de er gyldne, tilsæt løgene og lad dem kort sautere med.

Rør flødeost, mælk og æg sammen og bland mel og bagepulver. Rør mælkeblandingen i melet til en glat dej og vend løg, bacon og persille i.

Kom dejen i 12 smurte muffinsforme og bag dem ved 180° i
25 min.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.