Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
Foto: Jette M. Vesterager

(4-6 pers.)
 
2 små brieoste el. camembert a 150 g
3 rabarberstilke
250 g jordbær
2 spsk. sukker
½ stang vanilje
2-3 spsk. hvidvin
Tilbehør: Kiks el. brød

Pak ostene i madpapir el. bagepapir og luk med kødsnor.
Hæld vin i en gryde, så den dækker bunden. Tilsæt sukker og flækket vaniljestang. Kom skivede rabarber og delte jordbær i. Lad det stå 5 min. ved høj varme. Skru ned og lad frugten simre 10 min. under låg. Køl chutneyen af. Sæt ostene i ovnen ved 150°, til de er bløde, i 10-15 min. Spis ostene lune med chutneyen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Se også mange lækre desserter med jordbær og rabarber her

Andre desserter...
Nem cheesecake med kirsebær
Citronfromage

 

Nyhedsbrev
Triwa
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+