Opskrifter

Hjemmelavet bolsjeis

Onsdag, 25. maj 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Bodil Andersen fra Brovst. Se hendes opskrift på bolsjeis her

4 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
3 pasteuriserede æggehvider
15 blandede bolsjer
5 dl piskefløde

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps og pisk hviderne stive. Knus bolsjerne og bland dem i æggesnapsen. Pisk fløden til skum og bland den i æggesnapsen. Vend forsigtigt hviderne i iscremen og kom den i en fryseegnet beholder. Stil isen i fryseren i mindst 3 timer, pynt med knuste bolsjer og server.

Madopskrift: Bodil Andersen

SØDE KERAMISKE HJERTEFORME

De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr.

Find flere opskrifter her...
Chokoladeiscreme ananascoulis
Banan-jordbæris
Yoghurt-istårn med karamel





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop