Opskrifter

Grillet rabarberdessert

Fredag, 8. juli 2011af Redaktion
Når kødet eller fisken har været på grillen, er det både nemt og praktisk med en dessert over grillens eftervarme

(6 pers.)

500 g rabarberstilke
100 g sukker

Smuldredej
75 g smør
125 g mel
30 g havregryn
50 g hakkede mandler
50 g sukker


Rens og snit rabarberne fint og bland dem med sukker.
For at rabarbernes syre ikke skal lave huller i alufolien, skal der bruges 6 stykker folie a ca. 30 x 30 cm, hvorpå der lægges 6 stykker bagepapir i samme størrelse.
Smuldr smør og mel og tilsæt sukker, mandler og havregryn uden at ælte dejen sammen.
Fordel rabarberne i små høje bunker på papiret og smuldr dejen over. Pak papiret om, så der er lidt luft i pakkerne.
Læg dem på grillristen, når varmen ikke er for kraftig, eller skrab kullene sammen i den ene side og læg pakkerne på risten i den anden side.
Beregn 15-20 min. Server med flødeskum eller vaniljeis.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Super redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Stor fragilité med rabarberfløde
Rabarberslush
Hvid chokolademarquise med jordbær






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop