Opskrifter

Kokos-bananis

Onsdag, 1. maj 2013af Redaktion
Mad til særlige gæster: diabetikere. Det er en lidt sundere is, som dog stadig smager dejlig syndigt...

Ingredienser til kokos-bananis

2 dl græsk yoghurt
2 spsk. agavesirup
50 g creamed coconut
2 modne bananer
100 g mørk chokolade
2 spsk. revet kokos

Fremgangsmåde

Blend yoghurt, sirup, creamed coconut og banan. Kom cremen i ispindeforme, sæt pinde i og frys dem i mindst 4 timer. Smelt chokoladen over vandbad, dyp isene i chokoladen og drys med revet kokos.

Creamed coconut: En lækker, cremet nød

Creamed coconut er sammenpresset kokosnøddekød og må endelig ikke forveksles med kokosmælk, for konsistensen er helt anderledes. Creamed coconut er et rent produkt fremstillet af frisk kokos, formalet og formet til en fast blok. Den faste konsistens giver en god, cremet karakter til f.eks. karryretter eller supper. Du kan også bruge creamed coconut til at fremstille kokosmælk; rør 100 g creamed coconut ud i 4 dl kogende vand og vupti, så har du 5 dl kokosmælk. Creamed coconut kan købes i velassorterede supermarkeder, i helsekostbutikker og hos etniske købmænd.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Nem pistacieis
Hybenis

Flere opskrifter på ispinde

Flere opskrifter på ispinde