Opskrifter

Appelsin med sabayonnecreme

Torsdag, 29. januar 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Frisk dessert med appelsiner og sabayonnecreme pyntet med mynte og blåbær

Opskrift på appelsin med sabayonnecreme

(2 pers.)

3 appelsiner

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Creme:
2 spsk. sukker
2 æggeblommer
2 spsk. sød hvidvin el.
lys portvin

Pynt:
Mynteblade og blåbær

Sådan laver du desserten

Skæl appelsinerne og pil de hvide hinder af. Skær appelsinerne i skiver. Fordel dem i portionsglas.

Pisk æg og sukker sammen over vandbad. Pisk i 5 min. Pisk vinen i, så det skummer og jævner.

Fordel cremen over appelsinerne og servér straks.

Flere isdesserter