Opskrifter

Pistacie-påskeæg

Onsdag, 1. april 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lav dine egne lækre pistacieæg med marcipan og chokolade - så fine til påskens fest!

Opskrift på pistacieæg

(20 stk.)

500 g marcipan
100 g pistaciemasse
150 g mørk chokolade
2 spsk. pistaciekerner

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Sådan laver du pistacieæg

Form marcipanen til æg, læg dem på en plade med bagepapir og lav en fordybning i hver.

Fyld fordybningen op med pistaciemasse og hak chokoladen.

Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, tag den af varmen og rør resten af chokoladen i.

Overtræk marcipanæggene med chokolade og drys med hakkede pistaciekerner.

Lav de fineste kager


Mangler du en smuk kageopsats, søde muffinsforme, elegant kagepynt eller spiselig glitter og glimmer?
Her finder du alt det, du skal bruge for at lave de smukkeste kager. Klik HER >>

Artiklen indeholder affiliatelinks.