Opskrifter

Marinerede spareribs med grillede kartoffelspid

Fredag, 27. juni 2008af X
(4 pers.)25 min + 2 timers marinering800 g spareribs ½ dl soja2 spsk. tomatpure½ dl olie1 spsk. paprika2 fed presset hvidløgSalt og peber1 kg små

(4 pers.)
25 min + 2 timers marinering

800 g spareribs
½ dl soja
2 spsk. tomatpure
½ dl olie
1 spsk. paprika
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
1 kg små kartofler
2 hele hvidløg delt i fed
150 g bacon i skiver

Bland soja, tomatpure, olie, paprika, hvidløg, salt og peber til en ensartet marinade. Hæld marinaden over kødet og lad det marinere på køl i mindst et par timer. Kog kartofler og hvidløgsfed i letsaltet vand i 15 min. Sæt kartofler, hvidløg og baconskiver på spiddene. Grill spareribs ved middelvarme i ca. 12 min. på hver side og kartoffelspid ca. 6 min på hver side. Server med grøn salat og brød.

Opskrift: Kristina Miechels