Rodfrugtsuppe med letsaltet torsk
Foto: Jette M. Vesterager

(4 pers.)
30 min

1 l vand
250 g salt
2 tsk. sukker
5 peberkorn
800 g torskefilet
1 sød kartoffel
1 porre
2 gulerødder (150 g)
250 g kartofler
2 løg
2 spsk. olivenolie
8 dl bouillon 
2½  dl fløde
Salt og peber
Dild

Kog vand, salt, sukker og peberkorn op og lad lagen afkøle lidt. Læg torskefileten i lagen og lad trække i 20 min. Skræl grønsagerne og skær dem i grove stykker. Sauter stykkerne i olien, tilsæt bouillonen og lad det simre under låg i 20 min. Tilsæt fløde og lad det simre 5 min. Skær torsken i 8 stykker og damp dem i 6-8 min. Blend suppen og smag til med salt og peber. Server suppen med torskestykkerne og dild.


Opskrift: Kristina Miechels


Suppeglad? Så se her...
Løgsuppe med ostelåg
Blomkålssuppe med gulerødder
Grøn kartoffelsuppe med grillede rejer
Linsesuppe med muffins
Kartoffel-porre-suppe med peberrodscreme



 

Nyhedsbrev
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+