Opskrifter

Selleribøffer med rød pebersovs

Onsdag, 7. januar 2009af Redaktion
(2 pers.)25 min.250 g reven selleri ½ dl reven cheddarost1 fed hakket hvidløg1 spsk. oregano1 stort æg1 dl mælk1 dl rasp1 tsk. salt1 knsp. peberOlie

(2 pers.)
25 min.

250 g reven selleri
½ dl reven cheddarost
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. oregano
1 stort æg
1 dl mælk
1 dl rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
1 løg
1 spsk. olie
2 røde peberfrugter
1½ dl vand
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Bland selleri, ost, hvidløg, æg, mælk, rasp, salt og peber til en sammenhængende fars. Form 4 bøffer af farsen og steg dem gyldne i lidt olie, 5 min. på hver side. Hak løg og peberfrugter fint. Svits løget i olien i 2 min., tilsæt peberfrugter, vand og cayennepeber og lad det simre unde låg i 5 min. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler og brød.

Madopskrift: Kristina Miechels



Vild med selleri? Så se her...

Sellerisuppe med peberod og rødbedeechips.
Hakkebøf med sellerisalat
Selleri med persillesmør i stegeso
Gulerodstærte med selleri
Selleri-remoulade