Pasta med tunsovs
Foto: Jette M. Vesterager

(4 pers.)

400 g tørret pasta (skruer el. klokker)
2 ds. tun i vand
1 løg
1 spsk. olie
3 dl bouillon (grønsags)
1 dl mælk
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. majsstivelse
1 spsk. citronsaft
3 spsk. kapers
1 knsp. peber
2 snittede forårsløg eller 1 slank porre


Kog pastaen al dente i letsaltet vand 8-10 min. og hæld vandet fra. Hæld væden fra tunfisken og lad den dryppe godt af. Hak løget og svits det let i olien. Tilsæt tunfisk, bouillon, mælk og hvidløg og lad det småkoge i 5 min. under låg. Blend sovsen, og jævn den med maizena rørt ud i lidt vand. Tilsæt citronsaften og kapers og smag til med peber. Vend pastaen i tunsovsen, og server den drysset med forårsløg eller porre.

Madopskrift: Kristina Miechels


Flere gode pasta-retter ...
Pasta med hvidløgsstegte svampe
Pennepasta med grønt
Store pastamuslinger med tomatsalat

 

Nyhedsbrev
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+