Hvidkålsrouletter
Foto: Jette M. Vesterager

(2 pers.)

25 min. + 30 min. i gryde

250 g hakket kalv og flæsk 
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 æg
1 skalotteløg
2 spsk. hvedemel
1-1½ spsk. mælk
4 hele hvidkålsblade
3 dl bouillon 
1½  spsk. tomatpure
1 spsk. olie
1½ tsk. majsstivelse rørt ud i vand


Rør en fars af hakkekød, salt, peber, æg, finthakket løg, mel og mælk. Blancher kålbladene i 3-4 min. Skær den grove stok fra og fordel farsen på bladene. Pak kålen sammen om farsen og bind dem med kødsnor. Læg kålrouletterne i en gryde, hæld bouillon og tomatpure over og lad det koge op. Læg låg på gryden og lad rouletterne simre ved svag varme i 30 min. Tag rouletterne op og brun dem på alle sider på en pande i olien. Kog sovsen op, jævn med majsstivelse og server med kogte kartofler og surt.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Koteletter med varme butterbeans
Kyllingegryde



 

Nyhedsbrev
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+