Svinekam stegt som vildt
En klassiker, hvor det røgede i harmoni med de syltede tyttebær giver en skøn sovs. Foto: Jette M. Vesterager

(4 pers.)

2-3 skiver bacon
1 kg svinekam uden svær
1 spsk. smør
2 dl mælk
2 dl bouillon
1 tsk. salt
3 spsk. syltede tyttebær
1 spsk. majsstivelse udrørt i vand


Skær baconen i små stykker og brun dem i smørret sammen med kødet. Tilsæt mælk, bouillon, salt og tyttebær og lad det småsimre under låg i 2 timer. Tag kødet op og jævn sovsen med majsstivelse. Smag til med salt og peber og server med brunede kartofler, kogte grønne bønner og syltede tyttebær.

Madopskrift: Kristina Miechels' nyfortolkning af en Kirsten Hüttemeier-klassiker

Noget rigtig vildt...
Vildtbøffer med blåbærsovs
Vildtgryde med portvin og druer

 

Nyhedsbrev
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+