Opskrifter

Pasta med svampe

Lørdag, 21. februar 2009af Redaktion
30 min.(2 pers.)200 g papardelle (brede pastabånd)400 g svampemiks1 hakket løg2 hakkede fed hvidløg1 spsk. olivenolie1 lille bdt. hakket persille1 dl

30 min.
(2 pers.)

200 g papardelle (brede pastabånd)
400 g svampemiks
1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 lille bdt. hakket persille
1 dl piskefløde
Salt og peber

Tilbehør
Fyldig blandet grøn salat med frisk frugt og brød

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hak løg og hvidløg og sauter i olien. Steg også svampene, til de er lysebrune. Kom persille ved og rund af med fløde, salt og peber. Vend pastaen i svampene og server straks med salat og brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også ...
Pasta med hvidløgsstegte svampe
Pasta med tunsovs
Pasta med torsk og broccoli