Opskrifter

Russisk burger

Onsdag, 2. juni 2010af Redaktion
Super alternativ til den traditionelle burger

(4 pers.)
30 min.

500 g hakket oksekød
1 æg
100 g kogt kartoffel
2 spsk. rødbedelage
2 spsk. kapers
Olie til stegning
1 dl fromage frais
1 spsk. revet peberrod
½ dl hakket persille
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl syltede rødbeder
4 burgerboller

Bland oksekødet med æg, moset kartoffel, rødbedelage og finthakket kapers til en jævn fars. Form farsen til 4 bøffer og steg dem i olien ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side. Rør fromage frais med peberrod, persille, salt og peber. Hak rødbederne fint og vend dem i. Lun bollerne og læg dem sammen med bøffer og rødbedecreme. Server med hjemmelavede pommes frites.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Burgere i lange baner...
Burger og grovfritter
Burger med coleslaw og barbecuefritter
Lammeburger med rød peber