Opskrifter

Lun, krydret laks med ris

Torsdag, 2. september 2010af Redaktion
Supernem middag med fisk

(4 pers.)
30 min.

4 laksestykker a ca. 150 g
Saft af 1 citron
1 dl sød chilisovs
200 g basmatiris
½ dl hvidvinseddike
1 spsk. sukker
2 gulerødder skåret i tændstikker
3 forårsløg i ringe
1 rød chili skåret i tynde strimler

Lad fiskestykkerne marinere i en blanding af chilisovs og citronsaft i 10 min. Kog så risen med dobbelt så meget vand som ris i 9 min. og lad den trække i andre 9 min. Rens og snit imens grønsagerne. Vend risen med eddike og sukker og smag til og vend grønsagerne i. Sæt fisken i forvarmet ovn på 250° i 5-6 min.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter med fisk her...
Risotto med laks og bønner
Fisk amok- Cambodjas nationale fiskeret
Dampet ørred med kaperssovs og porrer