Opskrifter

Kyllingeburger

Tirsdag, 26. oktober 2010af Redaktion
Nem burger med kylling og groft brød

(2 pers.)
20 min.

1 citrongræs
2 kyllingefiletstykker
1 løg i skiver
2 tsk. revet, usprøjtet lime el. citronskal
Lidt sukker
Olie til at stege i
2 grove boller
4 salatblade
Mynte, koriander og færdig chilisovs

Tilbehør
Salat

Hak citrongræs og steg i pande. Kom fladbankede kyllingestykker ved drysset med salt og peber og lidt sukker. Efter 8 min. kommes løg ved, og det steger i 4 min., så kyllingen har fået 12 min. - det burde være tilstrækkeligt. Læg chilisovs, salat, mynte og koriander på ristede boller og læg varm kylling på. Mere grønt på, luk evt. med pind og server med salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere retter her...
Krydret kylling med fennikel og spinatcreme
Kyllingegryde med enebær
Burger og grovfritter