Pasta med røget laks og pesto
Foto: Jette M. Vesterager

(4 pers.)
30 min. 

500 g pappardelle el.tagliatelle (båndpasta, bred
el. lidt smallere)
1 bdt. basilikum
50 g pinjekerner
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
Lidt revet parmesan
100 g røget laks i små stykker

Tilbehør
Citron og evt.
grøn salat

Blend basilikum med pinjekerner, hvidløg, olie og smag til med salt og peber og revet parmesan. Eller brug en færdig pesto, hvis det skal være endnu nemmere. Kog pastaen, til den er bidefast. Dræn og gem lidt af kogevandet. Vend pastaen med pesto og juster den cremede konsistens med vand og evt. lidt olie. Vend laksen i og server med citron og salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere retter her...
Pasta med svampe
Pasta med skaldyr og asparges
Lun, krydret laks med ris

 

Nyhedsbrev
Mad
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+