Opskrifter

Skidne æg

Onsdag, 13. april 2011af Redaktion
God og klassisk ret på 25 minutter

(4 pers.)
25 min.

8 æg
300 g saltet kogeflæsk i tern
30 g smør
30 g mel
2 spsk. sennep (evt. den grove)
4 dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Kog æggene 7 min. (smilende). Rist tern af flæsk på pande og hæld fedtet fra. Afbag smør og mel og spæd med mælk. Kog igennem med salt og peber. Sluk og smag til med sennep. Kommes i et fad og læg halve æg i sovsen, drys med flæsketern og hakket purløg. Giv evt. rugbrød og øl til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...

Find flere opskrifter her...
Rugbrød
Rejesalat med mimose-æg
Rugbrødslommer med grøn æggesalat







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop