Opskrifter

Braiseret lammeskank

Onsdag, 25. maj 2011af Redaktion
Ugens klassiske ret

(4 pers.)
20 min. + 90 min. i ovnen

1 lammeskank
Salt og peber
1 spsk. smør
750 g kartoffel
200 g gulerod
2 rødløg
6 fed hvidløg
1½ dl mørk, sød øl
1½ dl vand
3 kviste rosmarin

Tilbehør
Groft brød og tzatziki

Skær et krydsmønster på skanken og brun den i smørret. Læg kødet i en bradepande og krydder med salt og peber. Vask kartoflerne, skræl gulerødder og løg og skær dem i mindre stykker. Læg rodfrugterne ned til kødet sammen med øl, vand og rosmarin. Dæk bradepanden til med stanniol og stil den i ovnen ved 170° i 1½ time til kødet er mørt. Server med groft brød og tzatziki.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE KERAMISKE HJERTEFORME

De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr.

Find flere opskrifter her...
Lammefrikadeller med stuvet spinat
Braiseret okesbov med urter
Braiseret oksekød i gryde





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop