Opskrifter

Kalvecuvette med citruskartofler

Fredag, 22. juli 2011af Redaktion
Kalvecuvette udgør en middag med god smag og hygge. Der findes ikke noget bedre end en vel tilberedt kalvecuvette, så det er bare om at følge denne opskrift.

(Kalvecuvette til 4 pers.)
15 min. + 35 min. i ovn

Ingredienser til kalvecuvette
1 kalvecuvette (600 g)
500 g nye gulerødder
1 tsk. salt
3 stilke rosmarin
600 g små kartofler
1 helt hvidløg
1 usprøjtet citron
1 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. frisk, hakket timian

Læg din kalvecuvette i et ovnfast fad, gnid den med salt og stik rosmarinen i mindre stykker ned i kødet.
Vask gulerødderne, læg dem ved kødet og steg din kalvecuvette i ovnen ved 200° i 35 min. Vask kartoflerne, kog dem i letsaltet vand i 12 min. og lad dem dryppe godt af.
Flæk hvidløget på tværs og steg det med snitfladerne nedad i olien på en varm pande i et par min.
Kom kartofler, revet citronskal og timian ned til hvidløget og lad dem riste, til kartoflerne begynder at tage farve.
Server din kalvecuvette i skiver sammen med gulerødder og kartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Super redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Skinkemignon med sennep
Svinekotelet med cashewnødder
Nakkekoteletter med kartoffelsalat






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop