Skindstegt laks med hollandaise
Foto: Jette M. Vesterager

(4 pers.)
25 min. 

750 g små kartofler
4 stk. laksefilet med skind
1 citron
1 tsk. salt
1 knsp. friskkværnet peber
3 æggeblommer
½ dl fiskebouillon
100 g smør
Salt og peber

Tilbehør
Salat

Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Krydr laksestykkerne med halvdelen af citronsaften, salt og peber og steg dem på en varm grillpande i ca. 8 min. Blend resten af citronsaften med æggeblommer, bouillon og smør og varm blandingen langsomt op ved svag varme under omrøring, til den tykner. Smag saucen til med salt og peber og server med en god salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Mandelstegt laks med citronsauce
Torskesalat med rejer
Kold agurkesuppe med laks






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

 

Nyhedsbrev
Loebebanner
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk
Besøg også Familie Journal på Google+