Opskrifter

Frysemad: Foliebøffer

Lørdag, 8. oktober 2011af Redaktion
Engelske bøffer med kryddersmør der er velegnede til frysning

(4 pers.)

4 engelske bøffer
Salt, citronpeber

Kryddersmør
Ca. 50 g smør
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
½ spsk. kinesisk soja
1 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
2-3 tomater

Vend bøfferne på en godt varm pande, så overfladen lukkes. Drys bøfferne med salt og peber og køl dem lidt af. Rør kryddersmørret sammen. Læg de 4 bøffer på 4 stykker alufolie. Skær tomaterne i skiver og læg dem oven på bøfferne. Fordel kryddersmørret, luk pakkerne og læg dem i fryseren.
Læg pakkerne i køleskab ca. 4 timer før spisetid. Læg dem dernæst på en bageplade og sæt den i ovnen ved 225° 20-25 min. afhængig af tykkelsen og hvor røde, de må være. Server bøfferne med bagte kartofler, mager cremefraiche og persille.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Fås for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Kalvegryde med vin og krydret drys
Forlorne fugle med kartoffelmos
Kapersbøffer med syrlig-sød kål







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop