Opskrifter

Rodfrugtsuppe med gremolata

Onsdag, 8. februar 2012af Redaktion
Superlækker suppe!

(4 pers.)
25 min.

1 sød kartoffel
1 porre
2 gulerødder (150 g)
250 g kartofler
2 løg
2 spsk. olivenolie
8 dl bouillon
1 dl fløde
Salt og peber
1 bdt. persille
Skallen fra 1 usprøjtet citron
2 fed hvidløg

Tilbehør
Brød

Skræl grønsagerne og skær dem i grove stykker. Sautér stykkerne i olien, tilsæt bouillonen og lad det simre under låg i 20 min. Hak persille, hvidløg og citronskal til en fin gremolata og krydr med salt og peber. Blend suppen, tilsæt fløden og giv suppen et opkog. Smag til med salt og peber og server suppen drysset med gremolata og brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG

De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Græskarsuppe
Minestronesuppe
Karrysuppe med fiskespid











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...