Opskrifter

Ravioli med græskarfyld

Mandag, 8. oktober 2012af Redaktion
En fin, lille anretning til middagen

(3-4 pers.)

Pastadej
2 dl farina 00
1 dl semolamel
1 æg
1 æggeblomme

Fyld
300 g græskarkød
100 g ricotta
50 g bacon eller pancetta

Æg til pensling

Sovs
40 g smør
1 dl kogevand
10 blade salvie
50 g bacon
Parmesan

Bland de to slags mel og saml dejen med æg og blomme. Den skal være tør og langsomt samles. Læg dejen koldt. Skræl græskar og skær kødet i mindre stykker, kog dem møre ca. 15 min. Purér og kør det igennem en sigte. Rør ricottaen og bacon i og kom det i en sprøjtepose. Rul dejen ud og udstik cirkler. Sæt fyldet på i små toppe, pensl kanterne med æggeblomme og fold til halvmåner. Kog halvmånerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 2-3 min. Hæld vandet fra, men gem lidt til sovs. Smelt smørret i en pande og kom fintskårne salvieblade og finthakket bacon i. Hæld pastaen på og jævn med kogevandet. Vend med friskrevet parmesan og server straks.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Cremet kylling med græskar
Langtidsbagt græskar

Tærte med kanel



Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop