Opskrifter

Mørbrad Tonnato med ratatouille

Lørdag, 12. januar 2013af Redaktion
Mørbraden fra grisen er mør, lækker og smager fantastisk og den gode ratatouille giver er frisk pift

Ingredienser til mørbrad Tonnato med ratatouille

(Mørbrad med ratatouille til 4 pers.)

1 afpudset svinemørbrad
Salt og peber
2 spsk. olivenolie

Tonnato
1 dåse tun i olie
3 ansjosfileter
2-3 spsk. kapers
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
½ usprøjtet citron

Ratatouille
Ca. 600 g forskellige grønsager, f.eks. rød eller gul peber, tomater, gule courgetter, fennikel og løg
3 fed hvidløg
2 kviste rosmarin
Salt og peber
Ca. ½ dl olivenolie

Sådan gør du
Gnid mørbraden med salt og peber og brun den grundigt i lidt olie. Giv den 20 min. i ovnen ved 180°. Lad den trække lidt, før du skærer den i tynde skiver. Blend tun uden lage, ansjosfileter, kapers, mayonnaise og cremefraiche og smag sovsen til med salt, peber og evt. lidt revet, usprøjet citronskal. Hæld det over kødet og lad det trække 30 min.

Rens alle grønsagerne. Skær dem i ensartede stykker, enten smalle både (løg, fennikel og peberfrugter) eller i tern (courgette). Steg grønsagerne hver for sig i lidt olie drysset med salt og peber. Steg hvidløg og rosmarin og kom alle grønsagerne tilbage på panden. Din ratatouille kan lunes i ovnen lige inden servering.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Barderet mørbrad med græskarsalat
Mørbrad au vin

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Mad med mørbrad

Her får du en masse lækre opskrifter med mørbrad...

Mere med mørbrad