Opskrifter

Bagte kartofler med fyld

Torsdag, 20. februar 2014af Redaktion
Det er ingen sag at lave denne ret med bagte kartofler. Genialt hvis der skal være mad i en fart. Bagte kartofler med fyld er også suveræn som tilbehør

Ingredienser til bagte kartofler med fyld

(4 pers.)

4 bagekartofler
400 g bacontern
1 bdt. forårsløg
1 rød chili
1 dl mælk
Salt og peber
1 dl cremefraiche
1 tsk. sennep
½ bdt. persille

Tilbehør til bagte kartofler med fyld
Salat

Fremgangsmåde til bagte kartofler med fyld

Vask kartoflerne, skær et kryds i hver og bag dem i ovnen ved 200º i 60 min. Rist baconternene sprøde, hak forårsløg og chili og lad dem riste med et par min. Skær toppen af bagekartoflerne, udhul dem og mos indholdet med mælken. Vend baconblandingen i mosen og smag den til med salt og peber. Kom mosen tilbage i kartoffelskallerne og bag dem ved 210º i 15 min. Rør cremefraichen med sennep og hakket persille og smag den til med salt og peber. Servér kartoflerne med cremefraiche-dressingen og en god salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Spicy kylling
Svensk pølseret

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop