Opskrifter

Makrel med gyldne ris

Torsdag, 24. april 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lækker og nem forårsspise

Opskrift på makrel med gyldne ris

(3 pers.)

1 hakket løg
1 spsk. olie
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. garam masala
350 g jasmin ris
8 dl grønsagsbouillon
2 æg
350 g pebermakrel
100 g ærter
1 bdt. persille
1 citron

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde

Sautér løget i olien i et par min., til de bliver bløde og gennemsigtige. Tilsæt krydderier og ris og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt bouillonen og lad risene småsimre i 15 min. Kom æggene i kogende vand, lad dem koge i 7 min. og stop kogningen ved at skylle dem kort under koldt vand. Pil skindet af makrellen og del den i mundrette stykker. Vend fisken i risene sammen med ærterne og lad retten simre i yderligere 5 min. Drys med hakket persille og servér med æggene skåret i både samt citron.












Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.