Opskrifter

Kipperstærte

Tirsdag, 8. juli 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem og fyldig tærte med kippers

Opskrift på kipperstærte

(3 pers.)

1 pakke tærtedej
500 g gulerødder
100 g rødbeder
1 fed hvidløg
50 g revet cheddar
2 ds. kippers
2 æg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
140 g majs
Ærtespirer

PRØV OGSÅ: Bøf med aioli og artiskoksalat

Fremgangsmåde til kipperstærte

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Kom dejen i en tærteform og forbag den ved 200° i 12 min. Skræl gulerødder og rødbeder, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra grønsagerne og mos dem. Bland mosen med presset hvidløg, cheddar, kippers, æg, majs, salt og peber og kom blandingen i tærtebunden. Bag tærten ved 180° i 30 min. og servér med ærtespirer og en grøn salat.

PRØV OGSÅ: Fyldt mørbrad med hjertesalat


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.