Opskrifter

Børnenes favorittærte

Onsdag, 23. juli 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
En lidt anderledes - og sjov - version af pasta bolognese

Opskrift på pasta bolognese-tærten

(4 pers.)

300 g pastaskruer
125 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 løg
400 g hakket oksekød
1 gulerod
2 stilke bladselleri
1 spsk. oregano
1 ds. flåede tomater
Salt og peber
4 æg
50 g revet mozzarella
4 majskolber

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til pasta bolognese-tærten

Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Svits baconen i olien, tilsæt hakket løg og oksekød og lad det brune godt af. Riv gulerod og bladselleri, tilsæt det sammen med oregano og tomater og lad det småsimre i 5 min. Smag kødsovsen til med salt og peber, vend pastaen i og kom blandingen i en smurt springform. Pisk æggene sammen med osten, hæld blandingen over tærten og tryk fyldet let sammen.
Træk bladen og trådene af majskolberne og damp dem under låg i 10 min. i letsaltet vand. Bag tærten ved 180° i 40 min. og servér.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.