Opskrifter

Hvidkålssuppe med bacon

Torsdag, 6. november 2014af Henriette Pedersen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Henriette Pedersen, Frøstrup. Se Henriettes bedste opskrift på hvidkålssuppe med bacon her


Opskrift på hvidkålssuppe med bacon

(4 pers.)

250 g bacon
1 løg
olie
¼ hvidkålshoved
375 g kartofler
3 gulerødder
1¼ l vand
2 hønsebouillontern
2 tsk. salt
½ pose suppeurter

SE OGSÅ: Kartoffel-porre-suppe

Fremgangsmåde til hvidkålssuppe

Skær bacon og løg i tern, snit kålen, skær kartoflerne i tern og gulerødderne i skiver.

Svits bacon og løg i olien, tilsæt kålen og lad den svitse med i 2 min. Tilsæt kartofler, gulerødder, vand, bouillontern og salt og lad suppen koge i 20 min.

Tilsæt de frosne suppeurter, kog suppen op og servér med brød.

Flere skønne supper

Skønne supper