Opskrifter

Kødboller med kålsalat

Mandag, 20. oktober 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Kødboller med kålsalatFestlig og nem opskrift på hverdagsmad med masser af smag

Opskrift på kødboller med kålsalat

(2 pers.)

250 g hakket oksekød
1 spsk. ajvar
1 spsk. groft sennep
1 knsp. spidskommen
1 knsp. stødt chili
1 tsk salt
½ bdt. persille
1 æg
1 spsk. mel
1 spsk. olie
½ spidskål
1 æble
¼ bdt. mynte
1 granatæble
1 spsk. olivenolie
2 tsk. hvid balsamico
125 g cherrytomater

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Karrysuppe med kylling Kopkager

Fremgangsmåde til retten

Rør oksekødet med ajvar, sennep, spidskommen, chili og salt. Hak persillen og rør den i kødet sammen med æg og mel. Form farsen til små kødboller og steg dem i olien i 5-6 min. Snit spidskålen fint, skær æblet i tynde både og hak mynten. Tag kernerne ud af granatæblet, bland dem med spidskål, æble og mynte og hæld olie og eddike over. Sæt kødbollerne på spid skiftevis med tomaterne og servér.









Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.