Opskrifter

Poussiner med sennepspanering og ratatouille

Lørdag, 16. maj 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nyd en dejlig, fransk ret - poussiner med sennepspanering og ratatouille smager himmelsk!

Opskrift på poussiner med sennepspanering og ratatouille

(4 pers.)
4 poussiner
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
4 spsk. dijonsennep
50 g rasp
1 rødløg skåret
i både
6 hele fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 courgette i tykke
skiver
1 aubergine i tern
4 tomater i halve
4 spsk. olivenolie
3 kviste rosmarin

Tilbehør: Grøn salat

Sådan laver du poussiner med sennepspanering og ratatouille

Gnid poussinerne med olivenolie, salt, peber og sennep og vend dem i rasp.

Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen ved 200º i 45 min., til de er gennemstegte.

Rens, snit og hak alle grøntsagerne. Læg dem i et ovnfast fad og drys salt, peber og olie over. Vend dem rundt med rosmarin.

Sæt fadet i ovnen ved 200º i 25 min. Servér med grøn salat.