Opskrifter

Stegt kulmule med rejer

Søndag, 19. april 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lav stegt kulmule med rejer til hverdag - en let og lækker ret

Opskrift på stegt kulmule med rejer

(2 pers.)
400 g filet af kulmule
30 g smør
150 g rejer
1 løg
1 dl fiskefond
½ dl piskefløde
1 spsk. tomatkoncentrat
½ bdt. purløg

Tilbehør:
Flutés og evt. en salat

Sådan laver du stegt kulmule med rejer

Del fisken i to dele og drys med salt. Lad den trække 10 min.

Kom halvdelen af smørret på en pande og brun 50 g af rejerne i smørret.

Pil og hak løget og brun det med. Hæld fonden på og kog igennem. Blend sovsen. Jævn med fløde og tilsæt tomatkoncentrat.

Steg fisken i resten af smørret. 5 min på skindsiden og 2 min på kødsiden. Varm rejerne i sovsen og hæld den over fisken.

Drys med purløg og servér med flutés.

Se lækre opskrifter på nem aftensmad, der kun tager 15-20 min at tilberede