Opskrifter

Skal du lave en lagkage? Her er 17 lækre opskrifter

Søndag, 29. august 2010af redaktionen
Find dine egne favoritopskrifter her og imponer dine gæster med en indbydende og smukt arrangeret lagkage

Her får du 17 lækre opskrifter på lagkager, der smager himmelsk.

Lagkage kan bruges til til fødselsdag, til bryllup, dåb eller bare til en hyggelig søndag med familien.

Her på Familie Journal er vi helt vilde med flotte, fantastiske, fristende lagkager, og vores begejstring vil vi selvfølgelig gerne dele med jer!

Derfor har vi samlet 17 af vores bedste opskrifter på lagkager til en hver lejlighed! Find din favorit i galleriet ovenfor.

Lagkage: Danmarks bidrag til den kulinariske verdenskunst

Italienerne præsenterer parmaskinken, og franskmændene har deres camembert, men i Danmark bruger vi kageruller i stedet for kokkeknive. Vi trækker trumfkortet: Lagkagen, napoleonshatten og wienerbrødet.

Forskere i hele EU har undersøgt, hvad der gør en fødevare så speciel, at den siger noget om sit lands madkultur. Det har de gjort på initiativ af de store madnationer som Frankrig og Italien, der har en interesse i at bevare integriteten i deres berømte køkkener.

Forskerne har vurderet, at noget af det helt specielle ved det danske køkken, det er vores kager.

Snegle, basser, rosenbrød, spandauere og lagkager har medvirket til, at "danish" nu er et andet ord for "kage" i det store udland.

Så når du laver din favoritlagkage, så kan du med et smil tænke på, at den er lige så speciel for den danske madkultur, som pizzaen er for italienernes.

SE OGSÅ: Chokoladekage - vores bedste opskrifter

Lav flotte lagkager